Delima Andaman 012-6942082
Butik Pengantin (Melaka)
By: Delima Andaman Airiena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Apr-2009 07:46 Email | Share | | Bookmark
Suzana & Naim

 
 
 
View all 18 photos...
Majlis perkahwinan Suzana & Naim telah pun berlangsung pada januari lalu, tp baru skrg dpt upload.. bz sket.. Mari, mari kite sume tgk gamba kawen dorang.. =)

Fotografer : Abg Din Mamantaro http://sweetmoments.fotopages.com

Jika berminat, boleh hubungi saya :
Cik Airiena 012-6942082
airiena222@yahoo.com
Jasin, Melaka.


Wednesday, 25-Mar-2009 08:17 Email | Share | | Bookmark
Uyun & Rizal

 
 
 
View all 16 photos...
Hai semua.. TQ kerana lawat fotopage saye ni.. ni gambar2 mase wedding Uyun & Rizal, jom la tengok2.. tema kuning mcm anak raja dah. hehe..

Fotografer : Nurul http://firlisha.fotopages.com

Jika berminat, boleh la hubungi saya :
Cik Airiena 012-6942082
airiena222@yahoo.com
Jasin, Melaka.


Thursday, 5-Mar-2009 10:04 Email | Share | | Bookmark
Siti Nadia & Zaiful. Taman Sri Duyung, Melaka.

sepadan jek dorang kan..
saye suka ini gamba..
 
View all 22 photos...
Haiii.. meh la kite tengok gamba2 masa majlis perkahwinan kawan sekolah saya, Nadia ni.. kelas sebelah la kiranya.. hehe..

Fotografer : Fadli http://fadliaris.fotopages.com

Jika berminat. boleh call @ sms saya di:
Cik Airiena 012-6942082
airiena222@yahoo.com
Jasin, Melaka.


Wednesday, 25-Feb-2009 08:34 Email | Share | | Bookmark
Fieza & Azlan, Melaka.

 
 
 
View all 12 photos...
Hai semua.. sorry lama sgt tak update.. pc saye rusakk.. n still rusakk lagi, belum ade ape2 tindakan dibuat atas kerusakkannn tersebut.. ngeh3.. ni gamba masa fiza (saya panggil dia kak fifi sebenarnye) kawen ujung november lepas. tak dpt nak upload gambar sebelum mekap.. TQ sgt2 pada yg rajin bukak fotopage saya wpun dah lama tak update.. =)

Fotografer: Abg Fadil

Cik Airiena 012-6942082
airiena222@yahoo.com
Jasin, Melaka.


Saturday, 10-Jan-2009 06:58 Email | Share | | Bookmark
Nurbahiyah & Anwar. Permatang Duyong, Melaka.

Nor sblm n selepas mekap
sepadan jek dorang..
kat tmpt terbakar.. hehe
View all 23 photos...
Majlis perkahwinan Nor & Anwar ni pada Oct yg lalu.. sporting dorang ni.. Hehe.. meh la tgk2 gamba meh..

Fotografer: http://fadliaris.fotopages.com

Jika berminat, boleh hubungi saya di:
Call @ SMS : Cik Airiena 012-6942082
airiena222@yaho.com
Jasin, Melaka


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net