Delima Andaman 012-6942082
Butik Pengantin (Melaka)
By: Delima Andaman Airiena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Oct-2008 05:07 Email | Share | | Bookmark
Liyana & Nizam, Masjid Tanah.

Pelamin di umah Yana
Yana b4 n after mekap
Lepas nikah.. Tahniah.. =)
View all 18 photos...
Majlis perkahwinan Yana & Zam ni berlangsung pada 16 Ogos yg lalu.. Terima kasih pada Yana sekeluarga yg melayan kami dengan penuh mesra. Meriah tul majlis Yana.. Semoga Yana & Zam kekal hingga ke akhir hayat.. =)

Fotografer : Hisham http://polini.fotopages.com

Jika ada sebarang pertanyaan pakej, boleh email @ call @ SMS ke:
Cik Airiena Yahaya 012-6942082
airiena222@yahoo.com


Wednesday, 17-Sep-2008 07:04 Email | Share | | Bookmark
Zila & Azli. Taman Kelubi, Jasin.

pelamin di rumah zila
zila b4 n after dimekap
azli & zila..
View all 18 photos...
Majlis perkahwinan Zila n Azli ni berlangsung pada 27-29 Jun yg lalu, tapi skrg baru dapat masukkan gamba. =). Kepada semua rakan.. Selamat berpuasa n selamat menyambut syawal yg bakal tiba tak lama lagi..

Fotografer : Fadli fadliaris.fotopages.com

Cik Airiena 012-6942082
Jasin, Melaka.
airiena222@yahoo.com


Tuesday, 9-Sep-2008 07:29 Email | Share | | Bookmark
Saniah & Ridzal. Bkt Sedanan, Jasin.

Pelamin di rumah Ani
Ani b4 n after mekap
Ridzal & Saniah
View all 13 photos...
Majlis perkahwinan Saniah & Ridzal berlangsung pada 9 Ogos yg lalu dgn meriahnya. Makan pun beh woo.. Hehe.. Ridzal ni rumah dia betul2 sebelah umah Ani.. Kawin dgn jiran la senang cakap.. Jimat tul, x yah kuar duit minyak.. hehe.. Bertemakan peach color. Jom lah kita tgk gamba2 yg ade..

Fotografer: Izan, Muar.

Cik Airiena 012-6942082
Jasin, Melaka.
airiena222@yahoo.com


Wednesday, 3-Sep-2008 07:54 Email | Share | | Bookmark
Awin ( Bertunang ). Kemendor, Jasin.

awin b4 n after mekap
cik azwina
 
View all 9 photos...
Majlis bertunang kak awin ni berlangsung pada 2 Ogos yg lalu. Kak awin ni kakak kepada kawan saya.. Hehe.. Jom la tengok gamba2 yg saya amik sendiri nih. hehe..

Cik Airiena 012-6942082
Jasin, Melaka.


Saturday, 30-Aug-2008 09:04 Email | Share | | Bookmark
Dyan ( Bertunang ). Felda Bukit Senggeh, Jasin.

Dyan b4 n after dimekap
Dyan
 
View all 7 photos...
Majlis bertunang Dyan dan pasangannya berlangsung pada 12 Julai yg lalu.. Gamba2 ni saya yg amik sendiri.. Huhu.. Kalau free tu jom la tgk gamba2 yg ade ni.. hehe...

Cik Airiena 012-6942082
Jasin, Melaka.


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net