Delima Andaman 012-6942082
Butik Pengantin (Melaka)
By: Delima Andaman Airiena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Mar-2008 11:17 Email | Share | | Bookmark
Waidah & Wan. Bukit Katil, Melaka.

 
 
 
View all 20 photos...
Majlis pernikahan Waidah & Wan telah pun berlangsung pada 8 Feb yg lalu, dan mereka bersanding pada 9 Feb. Terima kasih pada pengantin sekeluarga atas kepercayaan mereka pada kami. Selamat pengantin baru pada Waidah n Wan, moga kekal loving2 sampai ke akhir hayat.

Gambar2 ni diambil oleh Fadli http://fadliaris.fotopages.com
Gambo pelamin je bkn fadli amik, ade gak gamba saye crop2 sendiri, bagi senang korang tgk..

Call @ SMS :
Cik Airiena 012-6942082
Jasin, Melaka.


Wednesday, 5-Mar-2008 07:29 Email | Share | | Bookmark
Rozalinda & Wandy. Kesang Tua, Jasin.

Pelamin nye ni ha..
Lyn b4 n after mekap
Gamba lepas nikah.. =)
View all 7 photos...
Majlis perkahwinan Lyn & Wandy telah pun berlangsung pada 2 Feb 08 yg lalu. Ni gamba2 dari camera saya sendiri, gamba2 dari fotografer lum dapat lagi. Nanti dah dpt leh upload sini lg.. =)

Tenkiu so much pada Lyn sekeluarga kerana percaya pada saya. Semoga kasih sayang kekal ke akhir hayat.. Amin..

Call @ SMS :
Cik Airiena 012-6942082
Jasin, Melaka.


Saturday, 23-Feb-2008 06:22 Email | Share | | Bookmark
Lizawati (Bertunang). Bukit Sedanan, Jasin.

liza b4 n after mekap
 
suka mata bulat2 nih
View all 9 photos...
Majlis pertunangan Liza dan pasangannya Amin berlangsung pada 26 Januari yg lalu.. Semoga kekal ke jinjang pelamin la hendaknye..

Hubungi saya jika berminat:
Cik Airiena 012-6942082
Jasin, Melaka.


Wednesday, 20-Feb-2008 10:13 Email | Share | | Bookmark
Noreen, (Bertunang). Gadek, Alor Gajah.

 
 
 
View all 11 photos...
Masa majlis pertunangan noreen ni saya takde.. Pakaian n aksesori je dari saya, mekap dari kakak saya, kak Nor.. meh meh tengok meh.. Gamba2 ni noreen yg bagi.. Selamat bertunang utk Noreen.

Cik Airiena Yahaya 012-6942082


Sunday, 17-Feb-2008 09:31 Email | Share | | Bookmark
Fifi (Bertunang). Jasin, Melaka.

 
comel kan dia.. =)
 
View all 12 photos...
Ni gamba2 sekitar majlis pertunangan Fifi n pasangannya pada 25 Dis 07 yg lalu.. Khabarnya ujung tahun ni kawen.. hehehe.. Semoga kekal ke jinjang pelamin la hendaknya..

Jika berminat nak tanye ape2 bole call@sms:
Cik Airiena 012-6942082


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net