Delima Andaman 012-6942082
Butik Pengantin (Melaka)
By: Delima Andaman Airiena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Jan-2008 09:32 Email | Share | | Bookmark
Siti Zainab ( Bertunang). Kemendor, Jasin.

 
 
 
View all 10 photos...
Kepada yg minta quotation, saya dah email quotatin pada anda semua.. Terima kasih..

Majis pertunangan Siti Zainab dan pasangannya telah berlangsung pada 23 Dis 2007 yg lalu.. ni gamba2 ni semua saya yg amik sendiri.. so x le canggih mane.. hehe..Tapi terlupe ak nak amik amba sebelum mekap. Jom jom tengok meh!

Kalau berminat nak tanya ape2.. sila call@SMS saya di:
Cik Airiena 012-6942082
Jasin, Melaka.


p/s: maaf kawan2.. aritu masa upload ade problem.. tak perasan gamba tak upload rupenye.. ni ha la gamba cik siti zainab nye..


Thursday, 10-Jan-2008 08:55 Email | Share | | Bookmark
Linda & Mahyuddin. Paya Dalam, Melaka.

pelamin masa kat umah linda
linda sebelum n selepas mekap
Linda mata galak.. =)
View all 12 photos...
Kepada anda yang minta quotation, saya dah email di email anda semua.. Terima kasih..

Salam maal hijrah buat semua yg melawat ke fotopage saya..

Majlis pernikahan Linda & Din ni berlangsung pada 1 Dis 2007 yg lalu.. lambat upload sini sbb kena tunggu turn.. ada waiting list. hehehe.. Gamba2 ni diambil oleh Abg Izan, takde kat fotopage ni.. meh la tengok...

Utk tempahan bertunang & perkawinan boleh la hubungi saya.. Call @ sms saje ke:
Cik Airiena 012-6942082 .

Kalau berminat nak dtg survey ke kedai saya, dipersilakan, kita bincang2, tak jadi takper.. Tapi sila buat temujanji sebelum dtg..

Yg nak kawen bulan 7, bulan 8 bole mula buat tempahan. 1st come, 1st served.


Saturday, 5-Jan-2008 12:01 Email | Share | | Bookmark
Mili & Rawi ( outdoor part 2 )

 
 
 
View all 24 photos...
Ni gamba2 yg diambil oleh OP pada sesi tersebut.. Oleh sweetmoments team ( thanx to abg din n ena ).. meh2 tengok, jom!!

jika berminat nak tanya tentang pakej pertunangan & perkahwinan, bole la call @sms saya..

Cik Airiena 012-6942082


Wednesday, 26-Dec-2007 13:44 Email | Share | | Bookmark
Rozita ( Bertunang ). Selandar, Jasin. Melaka.

rozi b4 & after mekap
 
 
View all 15 photos...
Majlis pertunangan Rozita ni berlangsung pada 25 Nov yg lalu.. kiranya sebulan yg lepas la.. Jiran depan umah je ni. gi umah dia pun bawak beg mekap ngan baju jalan kaki je.. hikhik.. Pada anda yg rajin dan kerap melawat ke fp saya ni, saya ucapkan byk2 terima kasih.. rajin2 la jenguk lagi, mmg nak update tiap minggu nih..

Jika berminat utk bertanya tentang pakej2 yg ada, boleh call atau sms saje ke no saya ni ye.. Pasti dibalas.

Cik Airiena 012-6942082


Tuesday, 11-Dec-2007 13:41 Email | Share | | Bookmark
Faizah (Bertunang). Pantai Peringgit, Melaka.

b4 & after mekap
tunang enip.. =)
faizah n kwn2 dia..
View all 12 photos...
Majlis pertunangan Faizah & Enif berlangsung pada 17 Nov yg lalu, di kediaman Faizah. Kenal kat fp ni gak, x penah jumpe, x penah koling2, deal pakai sms jek. Hari bertunang baru dgr suara, baru jumpe.. hekhek.. Terima kasih pada Faizah kerana percaya pada saya. Semoga ikatan pertunangan mereka kekal ke jinjang pelamin.. Amin...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net